You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice A – Křenovice B /11.6.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice A – Křenovice B /11.6.2011/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---11.6.2011--- 31. a 32. kolo
Bučovice"A"
:
Křenovice"B"

3 :
0
(16,20,15)

3
: 1
(11,-22,19,18)

Jak se zdá, s blížícím se koncem soutěže nabíráme nějak více jistoty a klidu ve hře. Když jsem v předcházející zprávě psala, jak výborně jsme hrály proti favoritovi soutěže – Šlapanicím, netušila jsem, jaké překvapení bude následovat tuto sobotu. Dnes jsme přivítaly na domácích kurtech družstvo z Křenovic, které je na 2.místě v tabulce. Opět jsme tedy neočekávaly nějaký větší úspěch. Proto zase klídek, žádné nervy a co to, 1.set jsme překvapivě vyhrály 25:16. Ve 2.setu téměř 100% blok Míši R. postupně odbourával jistotu smečařek na straně soupeřek a tak i 2.set jsme vyhrály 25:20. Tak s takovým začátkem jsme opravdu nepočítaly. A Křenovice určitě také ne, protože i ve 3.setu nebyly schopné svou hrou nás nikterak ohrozit a my jsme opět hladce vyhrály 25:15. Naše celkové vítězství 3:0 rozhodilo Křenovice na tolik, že chtěly začít hrát další zápas  hned za půl hodiny. S tím jsme však nesouhlasily, protože bylo pěkné horko. A tak neochotně přistoupily na kompromis 45.min.přestávky.
Do 2.zápasu jsme nastupovaly s tím, že si na nás Křenovačky pěkně smlsnou. Však se na nás řádně rozsmečovávaly na saku. Jenže se děvčata asi pěkně unavila, protože v 1.setu nepředváděla téměř žádnou bojovnost a nebyla schopna slušného příjmu a útoku. Svědčí o tom i výsledek 25:11, samozřejmě pro nás. Na začátku 2.setu jsme měly také značnou převahu. Pak však všetečná vosa píchla jednu z Křenovaček do nosu a hra byla na chvíli přerušena. Soupeřky jako by to nabudilo, začaly náhle hrát, což nás trošku rozhodilo. A tak 2.set vyrovnaly skóre na 1:1. Ve třetím setu jsme tedy musely předvést větší bojovnost a zkušenější hru. Peťula H.konečně našla společnou řeč s nahrávačkami a předvedla několik pěkných úderů i ze trojky. Do 4.setu jsme nastupovaly s náskokem 2:1. Opouštěly nás však síly a Křenovačky začínaly mít převahu. Prohrávaly jsme asi o 7 bodů, když Peťula H. přišla na podání a dopomohla nám opět srovnat se soupeřkami krok. V koncovce ještě výborně zabojovala Draha s Marcelou a tak jsme se právem radovaly z celkové výhry 3:1. Křenovačky prohru asi dlouho nerozchodí. Nás však hřála u srdce pochvala za výbornou hru nejen od diváků, ale i od bývalého trenéra Michala M.
Protože kluci z béčka pořádaly po zápase bečku a grilovačku, mohly jsme naše překvapivé vítězství pořádně oslavit, společně s holkami z béčka, které stejně jako my a kluci oslavovaly v ten den výhru.


Hráčky: Draha P., Katka V., Marcela K., Míša R., Monika T.a Peťula H.
Díky patří i Petře H.,která byla nachystaná v záloze,kdyby bylo potřeba střídat a Evě Č.