You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "C" Vítovice - Bučovice /4.6.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Vítovice - Bučovice /4.6.2011/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"C" --- 4.6.2010--- 8.kolo
Vítovice"B"
-
Bučovice
FOTO
3 :
2
(-22,-13,20,19,3)

Takřka s měsíčním zpožděním odehrály juniorky odložené 8. kolo okresního přeboru žen.  V tomto duelu se střetly dva týmy ze dna tabulky, neboť náš tým je aktuálně sedmý a děvčata z Vítovic jsou poslední, tedy osmé.


Ve vítovickém  areálku, kterému se znovu dostalo pěkného vylepšení, tak bojovaly oba týmy o „Černého Petra“ soutěže.  Ve velmi parném dnu sehrála naše děvčata poněkud nešťastné utkání.
Nezahájili jsme rozhodně špatně. Soupeřky jsme převyšovali servisem a solidním útokem na síti, který obstarávaly především obě smečařky ( Peťka H. a Eliška P.).  Přestože byl průběh setu poměrně vyrovnaný, v závěru se nám podařilo odskočit na rozhodující tříbodový náskok.
Ještě příznivější vývoj 2.setu naznačoval, že bychom se mohli z vítovické výhně brzy odebrat do stínu našich domovů. Ovšem zchlazení pro celý tým přišlo v setu třetím. Soupeřky nám hned v úvodu odskočily o celých osm bodů a děvčata celý set dotahovala – ovšem nedotáhla. Naprosto identický průběh měl i set čtvrtý. Vítovice nám znovu v úvodu setu odskakují a naše stíhací jízda je neúspěšná.  Soupeřky v těchto momentech výrazně zlepšily servis a naše bolest , tkvící v nepříliš kvalitním příjmu, se naplno projevila. Soupeř nás výrazně převyšoval v bojovnosti a obětavosti. Řada našich akcí, kterým se nedalo mnoho vytknout – solidní příjem, přesná nahrávka, tvrdý útok – končila „v čepici“ našich soupeřek. Vítovice se však prosazovaly především jednou velmi účinnou zbraní, a tou byla ulívka. Naše úspěšnost při vybírání ulívek soupeřek byla velmi mizivá.
Od setu čtvrtého bylo navíc vidět, že děvčata odcházejí i fyzicky. Těžko říci, nakolik se na tom podepsal předchozí diskotékový večer ve Slavkově, ale naštěstí „střevní chřipkou“ po této akci onemocněla pouze Nikol V. 
V rozhodujícím tie-breaku  se již děvčata neměla o co opřít, neboť sebevědomé soupeřky na co sáhly, tak se jim dařilo, zatímco u nás tomu bylo naopak.  Pro děvčata to byla zkušenost, že zápas nekončí po druhém vyhraném setu !  

Sestava :   Procházková Eliška, Hermannová Petra,  Pejčochová Markéta,  Kašparová Adéla, Kachlíková Petra, Krištanová  Šárka,  Vrbácká Eva, Nováková Klára.