You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice - Vyškov /28.5.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Vyškov /28.5.2011/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---28.5.2011--- 27. a 28. kolo
Bučovice
:
Vyškov

0 :
3 (-20,-22,-13)

1 : 3 (-21,-15,14,-21)

Celý týden tropická vedra, přijde sobota a lije jako z konve. A tak chca nechca jsme se musely odebrat na sobotní zápas do haly.  Zasadit kůly do díry a natáhnout sako nás pravda trochu potrápilo, ale nakonec jsme vše zvládly a mohly se pustit do boje s Vyškovačkama . Že je s nimi vždy  boj nelehký, nemusím ani zdůrazňovat. K tomu ještě příšerné dusno v hale, tak že jsme byly jako v sauně. Ale nedalo se nic dělat, musely jsme to vydržet. Hra nebyla vůbec špatná. Nekazilo se tolik podání, jako v předešlém zápase a i mezihra se nám dařila. Držely jsme se soupeřkami krok. Bohužel blok a útok už nebyly tak perfektní. Slabinou byl příjem a jako vždy dodržování postavení. Ale nedá se říct, že by výhra 3:0 pro Vyškov byla tak jednoznačná.
Na  2.zápas jsme si musely min.hodinu počkat. Protože naši chlapi z béčka hráli také doma a počasí ne a ne se umoudřit, odebrali se i oni  do haly. Náš kamarád Luďa měl ještě zavřeno, tak jsme se musely obejít bez kávičky a poklábosit u svačiny v hale. Odpolední zápas se nesl zhruba ve stejném duchu jako dopoledne, jen sil ubývalo a diváků  trochu přibývalo. Podařilo se nám sice urvat jeden set, ale soupeřky měly přece jen více sil než mi, i  když se jim zranila jedna hráčka, kterou nakonec odvezla sanitka. Zaslouženě vyhrály 3:1.
Protože nám pořádně vyhládlo, zašly jsme na pozdní oběd k Šemberovi. A nebyla to vůbec špatná volba. Pěkně jsme si pošmákly.

Hráčky : Draha P., Katka V., Michala R., Hanka P., Monika T., Peťka H., Petra L. a Míša V.