You are here: Home ČLÁNKY JUNIORKY Šlapanice - Bučovice /27.5.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Šlapanice - Bučovice /27.5.2011/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- juniorky "A" --- 27.5.2010--- 9.kolo
Šlapanice
-
Bučovice

1 :
3
(-23,-17,22,-22)

Teprve ke svému prvnímu jarnímu zápasu nastoupilo družstvo juniorek v tomto kole.  Zajíždělo do Šlapanic, které nepatří k favoritům soutěže. Ačkoliv počasí  hrozilo bouřkou a vody spadlo za celý den hodně, bylo v čase utkání ve  Šlapanicích počasí prakticky volejbalově ideální.

Ideální však rozhodně nebyl náš vstup do utkání. Řada chyb na servisu, špatný příjem podání a občas zmatek v dosud nezažitém postavení mělo za následek poměrně vyrovnaný průběh úvodního setu, v němž děvčata úspěšně zvládla koncovku. Po bezpečném vítězství v setu druhém se zdálo, že pojedeme brzy domů s rychlým vítězstvím.  Ovšem pozměněná sestava v setu třetím  koncovku setu  nezvládla a zápas jsme nakonec úspěšně rozhodli v setu následujícím.
Přesto musím výkon většiny hráček hodnotit pozitivně.  Postupně se zlepšovala hra nahrávaček, na něž byly kladeny největší nároky se změnou herního systému. Při absenci Petry H. byla největším tahounem v útoku Eliška P. Přestože Šárka K. neměla svůj nejlepší den, „objevila“ v tomto utkání jednu silnou zbraň a tou byla ulívka. Mnohokrát se s ní v tomto utkání prosadila. Rovněž středové hráčky ( Petra K. , Nikol V.)  odvedly „dobrou práci“. Příjemným překvapením byl výkon Lenky P., která především v 1. setu solidně přijímala i servírovala a svůj výkon v tomto setu završila  přesným útokem, kdy posadila míč těsně před zadní lajnu a set tím ukončila.
Těžší soupeři jsou ovšem teprve před námi, takže věřím, že výkon děvčat ještě půjde nahoru.

 

Sestava :  Procházková Eliška,  Procházková Lenka, Pejčochová Markéta,  Nováková Klára, Vrbácká Eva, Vykoukalová Nikol, Kachlíková Petra, Kašparová  Adéla, Krištanová Šárka.