You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Orlovice - Bučovice /21.5.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Orlovice - Bučovice /21.5.2011/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"B" --- 21.5.2010--- 11.kolo
Orlovice
-
Bučovice
3 :
0 (15,19,13)

Ženské béčko v sobotu vyrazilo opět na kurty vísky Orlovic. Tyto kurty, jak jistě všichni ví, připomínaly spíše plážové hřiště v kombinaci s kluzištěm a podle toho taky hra vypadala. Také počasí mělo k ideálnímu daleko. Už v Bučovicích se zdvihl silný vítr a černé mraky se táhly přímo nad Vyškovem. Takže cesta probíhala za doprovodu hromů a blesků.

 

Jakmile náš kamarád Jirka Růžička naznal, že buřina odchází (než přišla další vlna), rozhodčí Šmerda hvízdnul na začátek utkání. Jelikož jsme byly ve značně neúplné sestavě doplněné mladýma a novýma hráčkama, trvalo, než jsme se trošku daly dohromady.

První set tedy soupeřkám nedal moc práce. Avšak druhý začal s mnohabodovým náskokem pro nás. Orlovické hráčky si zřejmě daly v průběhu hry oddych. Ovšem v půli setu nastal zvrat a vítězství opět nepatřilo nám. Třetí set byl obdobou. I když servis byl naší nejsilnější stránkou, příjem a útok s položením míče na zem se nedařil. I téměř nevychytatelné údery soupeřky v poli měly. Ke konci zápasu jsme se dokonce snažily vyčapat i jejich zálivky po diagonále hned za pásku, ale bohužel dvacátýpátý bod se již blížil.

Takže nezbývá nic jiného, než doufat, že nejtěžší soupeře máme za sebou a hlavně - TRÉNOVAT, TRÉNOVAT a zas jen TRÉNOVAT a to v plné sestavě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hráčky: Dáša, Iva, Jana, Lucka, Eva, 3x Petra