You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice - Jehnice /14.5.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Jehnice /14.5.2011/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---14.5.2011--- 23. a 24. kolo
Bučovice
:
Jehnice

3 :
1 (-24,14,23,18)

3 : 1 (22,-15,19,19)

V sobotu jsme přivítaly na domácí půdě družstvo z Jehnic. Počasí v tento den bylo téměř ideální na volejbal. Jen trochu pofukoval vítr, ale hlavně že nepršelo. Kromě nás hrály na 2.kurtu muži B a na fotbalovém hřišti měli hasiči závody. Tak že bylo na hřišti živo a o fanoušky nebyla nouze.

 

Jak už to tak bývá, když se hraje doma, sejdeme se v hojném počtu. Mohly jsme se tedy s vervou pustit do soupeřek, které nás svou hrou nijak nepřevyšují. Ba naopak. Ale souboj nebyl tak jednoznačný, jak jsme předpokládaly. Příliš rychle jsme se přizpůsobily nevýrazné hře soupeřek. Zkažená podání a špatný příjem jen nahrávaly Jehnicím. Měly jsme však i řadu výborných zákroků v podání Meči na smeči ( však si taky dobíjela baterky občerstvením u hasičů) a také Hanka a Draha se výborně činily. I soupeřky nadělaly spoustu chyb a tak sečteno podtrženo, 1.zápas jsme vyhrály 3:1.

Po 20 min.přestávce jsme se téměř bez rozcvičení pustily do dalšího zápasu. Hned však 2.set jsme darovaly soupeřkám. Povolaly jsme tedy posily z lavečky. Velkou oporou nám v celém 2.zápasu byla Evička , která protihráčky drtila svým útokem. Nakonec se nám zdárně  podařilo vyhrát opět 3:1. Čekají nás však zdaleka těžší soupeři, chtělo by to tedy zlepšit účast na trénincích, hl.mladších děvčat!

Déšť se dostavil až odpoledne. To nás však neodradilo od zakončení soboty na tradičním koštu vína.