You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Bučovice - Pozořice /7.3.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Pozořice /7.3.2011/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"B" --- 7.3.2010---předehrávka 12.kola
Bučovice B
-
Pozořice
0 :
3


V pondělí 7.3. jsme zahájily na hale jarní /ještě  v zimě/ sezónu s holkama  z Pozořic. Tradičně přijely v šesti, a to u nás hrály dva zápasy – před námi si to ještě rozdaly s dorostenkami. Myslely jsme, že budou unavené z prvního zápasu, ale spíše to vypadalo, že se na nás jenom roztrénovaly.

První set, než jsme se daly dohromady, byl u konce a skončil vítězstvím pro rozehřáté Pozořice. Do druhého setu jsme šly s větším nasazením, vyvarovaly jsme se vlastních chyb, více jsme se soustředily na jejich zákeřné ulívky a byly tady první úspěchy – vedly jsme skoro celý set, ale v závěru nám chybělo trochu toho pověstného štěstíčka, takže set skončil opět ve prospěch Pozořic. Třetí set jsme zahájily pětibodovým náskokem /které jim „nasolila“ Draha z podání/ za stavu 7:1 jsme se nechaly tak trochu ukolébat, vlastními chybami jsme prohospodařily spoustu bodů, takže nakonec soupeřky srovnaly. Téměř celý set jsme vedly, ale „koncovky“ bohužel nejsou naší silnou stránkou, takže jsme prohrály 25:23, což nás dost mrzelo.
Díky patří našemu kamarádovi Dóblovi, který nám zápas spravedlivě rozsoudil.
Naše chmury z prohraného zápasu jsme zahnaly v Aqua a navíc jsme byly obdarováni kytičkou a rumem od Ludě k nastávajícímu svátku MDŽ.
Sestava: Draha, Dáša, Eva, Petra, Marcela, Jana, Iva