You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "C" Bučovice C – Pozořice /3.10.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice C – Pozořice /3.10.2010/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"C" --- 3.10.2010---6. kolo
Bučovice C
-
Pozořice
 
0 :
3 ( -14,-22,-22)

       Družstvo juniorek, které působí i v okresním přeboru žen, nastoupilo v 6. kole proti Pozořicím, a to v sestavě, která se vlivem značného počtu nemocných hráček nedá nazvat jinak než sestava zdecimovaná.  Z jedenáctičlenného kádru chybělo 5 hráček ( Hermannová Petra, Procházková Eliška, Procházková Lenka, Kašparová Adéla, Krištanová Šárka ). Zůstalo tak pouhých 6 hráček na hru, což z pohledu trenéra značně redukovalo herní manévrovací prostor .
     V úvodním setu se děvčata vlivem vlastních chyb nedokázala odpoutat od soupeřek, které nepředváděly nijak oslnivý výkon. Až do poloviny setu byl stav vyrovnaný. Pak však na straně soupeřek přichází na podání hráčka, která svým těžkým servisem  „zařídila“ 9 bodů a set tak fakticky rozhodla.
Větrné počasí nepřispívalo ke kvalitě hry na obou stranách, avšak na naší straně bylo chyb přece jen více. Druhý set děvčata odehrála v daleko lepším rytmu a pokud se dařil účinný servis i úspěšně bodovala. V koncovce 2.setu však soupeřky byly úspěšnější. Mrzet nás musí 3. set, ve kterém měla děvčata neustále navrch a dovedla jej až do stavu 22:18 v náš prospěch. Pak však opět na straně Pozořic přichází na servis naše „stará známá“ ze setu prvního a svým servisem stav setu otáčí a celý zápas rozhoduje.
     Přestože naše sestava nebyla ideální a některé hráčky se musely vypořádat i se změnou svých obvyklých postů, podala děvčata výkon sympatický a vcelku solidní.

Sestava :   Pejčochová Markéta, Nováková Klára, Kachlíková Petra, Hudylivová Eva, Vrbácká Eva, Vykoukalová Nikol