You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Vyškov - Bučovice /25.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Vyškov - Bučovice /25.9.2010/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---25.9.2010--- 9. a 10. kolo
Vyškov
 :
Bučovice A 
 3 :
 0(17,23,13)
 3 : 0(15,19,23)
                   
   Dnes jsme zavítaly opět mimo domácí kurty a to do Vyškova. Trochu na nás dopadla hráčská krize, hl.co se týče nahrávaček. Katka se odjela potápět do Chorvatska a Hanka K. stále rodí se svou sestrou. Jak jsme se doslechly, chce s volejbalem skončit úplně.  Role nahrávačky se tedy musela spolu s Drahuškou ujmout opět Mačeta. Ta šla do sebe a slivovici na kuráž odmítla. Marcela se jela vzdělávat, proto Monča P.musela nechat barák barákem a stříkání stříkáním a ještě se zbytky malty ve vlasech jet s námi. Pepinu si pečlivě hlídal Petr, a protože byla nějak nachlazená , na hřiště ji vůbec nepustil. Po cestě jsme ještě nabraly Hanku P. ( v zatáčce jsme ji tentokrát nenechaly) a tak v počtu 7 hráček + 8. Pepina jsme dorazily do Vyškova. Naštěstí nám počasí přálo a avízovaný déšť a vítr se nedostavil.
   Mezi tím , co soupeřky poklidily kabinu (boudu ) od bezdomovců, jsme se najedly napadaných ořechů a šly na to. Vyškovačky, i když byly v plné sestavě, kupodivu nehrály svou rychlou a útočnou hru, čímž nám daly šanci ukořistit nějaký ten set. Šance jsme však nevyužily. I když jsme dokázaly držet s nimi krok, naše zkažená podání v koncovce byly důsledkem naší prohry a vítězstvím 3:0 pro Vyškovačky.
   Ve 2.zápase jsme zkusily kombinovat postavení jak jen to šlo, ale opět se nám nedařilo. Nesouhra Mačety se středačkama udělala své a ty nebyly schopny položit míč na zem. Náš špatný příjem nahrávačkám práci moc neulehčoval a tak jsme si nebyly schopny připravit pořádný útok. Vyškovačky se ještě ke všemu více rozbouchaly a naše blokařky nebyly nijak  úspěšné. Větší bojovnost se na naší straně projevila až  ve 3.setu, ale přišla příliš pozdě. Vítězství 3:0 patřilo opět soupeřkám. Škoda, že jsme nedokázaly vyhrát alespoň nějaký ten set. Sbalily jsme si tedy svých pár švestek ( i když některé z nás s obtížemi, protože pár svršků zůstalo zamčeno v boudě) a odjely jsme domů. Co říci na závěr? Bez tréninku to lepší nebude.
                                                                                                       
Sestava : Draha P., Mačeta, Míša R., Hanka P., Monika P., Monika T. a  Peťula H.