You are here: Home ČLÁNKY JUNIORKY Bučovice - Šlapanice /24.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Šlapanice /24.9.2010/

Email Tisk PDF
okresní přebor  --- juniorky --- 24.9.2010 --- 4. kolo
Bučovice A
:
Šlapanice    
3
:
0
( 12, 16, 21 )  
     Své první vítězství v juniorské soutěži vybojovala děvčata nad snaživým celkem ze Šlapanic. V nevolejbalovém větrném  počasí rozhodovala především schopnost hráček zkrotit neposlušný míč v těchto obtížných podmínkách. To se nepříliš  dařilo oběma stranám, takže často  rozhodovala kvalita a obtížnost vlastního podání. V tom jsme hráčky ze Šlapanic převyšovali a vcelku spolehlivě jsme povětšinou servírovali ( Hermannová, Vrbácká ). Úvodní dva sety děvčata vcelku bez problémů získala ve svůj prospěch. Komplikaci si ovšem přivodila na úvod setu třetího, kdy nám soupeřky , díky dobrému servisu své levoruké kapitánky, odskočily až na hrozivých 10:2. V této fázi nás zcela zradil příjem podání a kupili jsme chybu na chybu. Zdálo se, že s tímto výkonem je set ztracen.
Avšak děvčata, snad vlivem vydatné podpory družstva žákyň,které je po svém tréninku chvályhodně přišlo povzbudit, přece jen začala náskok soupeřek bod po bodu stahovat. Srovnala na 19:19 a poprvé se ujala vedení za stavu 20:19. V koncovce setu pak již žádnou komplikaci děvčata nepřipustila a vítězství tak skončilo v těch správných rukou.

Sestava :  Procházková Eliška, Hermannová Petra, Pejčochová Markéta, Nováková Klára, Vrbácká Eva, Vykoukalová Nikol, Kachlíková Petra, Kašparová Adéla.