You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "C" Orlovice - Bučovice /25.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Orlovice - Bučovice /25.9.2010/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"C" --- 25.9.2010---5. kolo
Orlovice -
Bučovice C
   FOTO
3 :
0 ( 6, 17, 8 )  

     Dosud nejtěžší porážku v soutěži žen utrpěl náš mladý tým na půdě Orlovic.
Na umělém orlovickém povrchu se nám určitě dobře nehraje a  ani v minulosti nehrálo. To však určitě nebyl ten hlavní důvod našeho debaklu, neboť jinak se naše porážka označit nedá. Velmi dobře servírující domácí hráčky se mohly „spolehnout“ na to, že jen málokdy jsme dokázali jejich servis zpracovat, natož pak po špatném příjmu účinně zaútočit. Jediným světlým momentem tohoto utkání byl set 2., zejména pak jeho první polovina. Děvčata dobře servírovala, povedlo se několik útoků na síti ( Hudylivová, Vykoukalová, Procházková) a v poli jsme vybojovali několik těžkých míčů. Od počátku setu jsme vedli až do stavu 10:9 v náš prospěch. Pak se však karta začala obracet a domácí favorit se znovu začal prosazovat svými zbraněmi ( servis a vcelku razantní útok).
     Porážka od aktuálně druhého týmu soutěže nás mrzet nemusí, jako spíše její způsob. Omluvou nemůže být ani ten fakt, že tým nebyl ani zdaleka kompletní a v plné síle. Z jedenácti hráček kádru bylo z nejrůznějších důvodů k dispozici pouze hráček sedm ! Zvláště citelnou ztrátou pak byla neúčast opory týmu Petry Hermannové.

Sestava :  Procházková Eliška, Hudylivová Eva, Pejčochová Markéta, Kašparová Adéla, Kachlíková Petra, Vykoukalová Nikol, Nováková Klára.