You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice A - Nový Lískovec /18.9.2010/ - Šlapanice /19.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice A - Nový Lískovec /18.9.2010/ - Šlapanice /19.9.2010/

Email Tisk PDF



 krajský přebor --- ženy"A" ---18. a 19.9.2010--- 7.,8.,3. a 4. kolo  


Bučovice"A"
:
Nový Lískovec
3 :
0 (21,16,11)
3 : 0 (-21, -17, -21)
Bučovice"A" : Šlapanice
2 : 3 (-20,-19,21,18,-13)
1 : 3 (17,-17,-30,-13)
     



Tak máme za sebou další z volejbalových víkendů. V sobotu jsme na domácí půdě přivítaly družstvo z Nového Lískovce. Byly jsme rády, že nás neskolila chřipka, která začíná řádit. Mohly jsme tak nastoupit v počtu 7 hráček ( ze stálých hráček nám chyběla nemocná Hanka P. a pracující Monika P.). Mladá děvčata z N. Lískovce přijela v hojném počtu 11 hráček. Svou zatím ne příliš zkušenou hrou nás nedokázala přivést do úzkých, proto aniž bychom se nějak zapotily, byly oba dva zápasy v náš prospěch 3:0. Chvály hodné ale bylo, že ml.soupeřky si během hry vyzkoušely řadu herních situací a ukázaly i velkou bojovnost v poli. Škoda , že i do našeho týmu se kromě Peťky H.nezačleňuje více juniorek.
Díky tomu, že jsme utkání skončily brzy, stihly jsme tak ještě povzbudit naše borce z béčka a dopomoci jim tak k vítězství 2.zápasu. Také odpoledne jsme nezahálely. Jen co jsme se trochu zasytily, už jsme byly opět na hřišti. Tentokrát jsme přišly fandit našim holkám z okr.soutěže. Sobotu jsme pak zodpovědně zakončily na burčákových slavnostech na zámku.
Oproti sobotě byla neděle přeci jen náročnější, co se týče volejbalu. Hrály jsme odložený zápas se Šlapanicemi. Sice se jednalo zase o družstvo kadetek, ale v tomto případě již daleko zkušenějších a herně vyhranějších. I když se nám v 1.zápase dařilo držet s nimi krok a mít občas i na vrch , konečné vítězství 3:2 však na konec patřilo Šlapanicím.
Do 2.zápasu jsme nastoupily s novou nahrávačkou  a to s Mačetou ( málo nás , málo nás). První set jsme s přehledem vyhrály , ale ve 2.setu měli soupeřky herní převahu a srovnaly tak na 1:1. Další set byl velice dramatický. A to nejen po herní stránce, ale i na straně lavečky. Trenér soupeřek měl čím dál tím víc infarktové stavy a neustále vykřikoval na své svěřenkyně a na rozhodčího. Tím rozhodil i nás. K tomu všemu se ještě přidalo rozhodování sudího, který celou situaci absolutně nezvládal a občas si pískal, co chtěl. Drama nakonec skončilo vítězstvím pro soupeřky 32:30 Ve 4.setu jsme se již nedokázaly vyburcovat do bojovnější hry a Šlapanice tak  opět vyhrály , tentokrát 3:1. Doufáme, že další mistrovská utkání již nebudou tak zbytečně vyhrocená, a že i další hráčky přijdou konečně posílit naše řady.

Tomanová Monika



Hráčky sobota i neděle : Draha P., Katka V., Míša R., Marcela K., Petra L., Monika T., Peťka H., Markéta B. ( neděle).