You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "C" Bučovice C - Marefy /18.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice C - Marefy /18.9.2010/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"C" --- 18.9.2010---4. kolo
Bučovice"C"
-
Marefy


3 :
1 (21,17,-20,16)


Ve 4. kole dosáhla děvčata pěkného úspěchu, když vybojovala své druhé vítězství v soutěži žen  v souboji s houževnatým celkem z Maref.
Přestože v posledních zápasech jsem neměl pro výkony děvčat mnoho slov chvály, musím tentokrát říci, že sobotní výkon byl opravdu potěšující. Samozřejmě, že chyb jsme se nevyvarovali, ale překvapivě se nám dařil příjem podání, což byl základ pro naši hru. Soupeřky jsme převyšovali v útočné hře, když se dařilo jak smečařkám (Hermannová Petra, Procházková Eliška), tak i středovým hráčkám (Hudylivová Eva, Kachlíková Petra, Vykoukalová Nikol).
Po vedení 2:0 na sety upadla děvčata do jakéhosi sebeuspokojení a soupeřky toho využily ke snížení na 2:1 na sety, a to za výrazného a halasného povzbuzování svého trenéra  - pana Trochty :-). Výborně rozehraný 4.set pak děvčata již nepustila z rukou a s přehledem dovedla utkání do vítězného konce.
Lze si jen přát, aby výkon z tohoto utkání měl ještě stoupající tendenci a děvčata dokázala „prodat“ vše , co v nich je.

Sestava :  Procházková Eliška, Hermannová Petra, Hudylivová Eva, Nováková Klára, Vrbácká Eva, Vykoukalová Nikol, Kašparová Adéla, Kachlíková Petra.