You are here: Home ČLÁNKY JUNIORKY Pozořice - Bučovice A /17.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Pozořice - Bučovice A /17.9.2010/

Email Tisk PDF

okresní přebor --- juniorky ---17.9.2010--- 3. kolo
Pozořice :
Bučovice A

3 : 0
(23, 15, 23)
Protože v 1. kole měla děvčata volno a 2. kolo odložené, vstoupily juniorky do své soutěže až 3. kolem v Pozořicích. Silný soupeř, který nás v minulosti pravidelně porážel, zdaleka nebyl pro nás tentokrát nepřekonatelnou překážkou.
Utkání bych nazval promarněnou šancí na vítězství, neboť soupeřky z Pozořic byly velmi hratelným soupeřem. Bohužel šanci jsme nevyužili a hlavní zásluhu na tom paradoxně neměly naše soupeřky, jejichž výkon tímto nechci nijak snižovat.
Obrovské množství laciných chyb, které děvčata v průběhu hry vyrobila by vydalo na několik utkání. I tak skončil úvodní set tím nejtěsnějším rozdílem. Chyby nás srážely  i v další hře, takže ztráta setu druhého nebyla překvapivá.
Mrzet nás může set třetí, kdy jsme jasný náskok soupeřek  postupně stahovaly až na ten nejtěsnější rozdíl 24:23. Set a tím i utkání skončilo naším zkaženým servisem.
Pro náš nevyrovnaný výkon v tomto utkání nemůže být omluvou ani nezvyklá atmosféra utkání,  tvořená hlučnými domácími fanoušky silně posilněnými vínem.
Pozadu nezůstával ani rozhodčí utkání, který však zápas dovedl do zdárného konce a i z rozhodcovského stojanu slezl bez újmy na zdraví. Jen na vysvětlenou: v Pozořicích se konaly hody.
Tak snad příště svou šanci s Pozořicemi využijeme lépe.

Sestava :  Procházková Eliška, Hermannová Petra, Pejčochová Markéta, Nováková Klára, Vrbácká Eva, Vykoukalová Nikol, Kachlíková Petra, Kašparová Adéla.