You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice "A" - Jehnice /11.9.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice "A" - Jehnice /11.9.2010/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---11.9.2010--- 5. a 6. kolo           
Jehnice
 :
Bučovice
 
 0 :
 3 (-10, -21, -19)
 0 : 3 (-21, -17, -21)

    Dnes jsme odehrály další mistrovské utkání z podzimní soutěže. Tentokrát však na půdě soupeře a to v Brně - Jehnicích. Lukačkovic rodina tak mohla provětrat svá auta a zároveň si vyrazit na výlet v počtu 4 členů rodiny. Po té, co si p.Lukačka zahrál v Brně s Pepinou a Katkou tak trochu na schovku, jsme se konečně sešli na domluveném místě a mohli jsme tak společně vyrazit směr Jehnice.
    Zde nás čekalo příjemné přivítání v podobě stárků, kteří nás přišli s lahví vína pozvat na místní hody. To však chlapci netušili, že jsme dorazily úplně za jiným cílem. Nehledě na to, že Draha s sebou vezla demižón burčáku pro Martinovu rodinku. Hoši tedy dostali košem. U dveří tělocvičny jsme narazily na další problém. V sousedství se konala mše, musely jsme se tedy zdržet hlasitých projevů při převlékání a rozcvičování. V 11.h.se konečně dalo normálně fungovat a zápas tedy mohl začít. I přesto, že polovina týmu byla znavena po probdělé noci z různých firemních akcí , nedělal nám soupeř větší problém ( máme přece natrénováno z Německa ) a hra byla po hodině skončena naším vítězstvím 3:0.
   Po menším občerstvení, které připravilo Family Lukačka, jsme nastoupily do druhého zápasu. Soupeřky sice občas vystrčily růžky a i štěstí měly na své straně, ale my jsme se opět nezalekly.  Další vítězství 3:0 bylo zaslouženě naše. Navíc Draha sklidila pochvalu od pana rozhodčího.
   Po řádné očistě a převléknutí zpocených dresů jsme se my stařky (tedy já , Draha a Marcela) nominovaly do vozu Porsche Cayenne, kterým osobně Míšu přivezl její spolupracovník. Jízda byla sice trochu zběsilá a hlučnější, ale ve zdraví jsme ji přežily.

Hráčky : Draha P., Katka V., Míša R., Marcela K., Hanka P., Monika T., Peťka H. a Petra L.