You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Bučovice B - Hrušky /29.8.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice B - Hrušky /29.8.2010/

Email Tisk PDF
krajský přebor  --- muži"B" ---29.8.2010--- 3. a 4. kolo

Bučovice B
:
Hrušky
 
2 :
3
(-19,16,20,-23,-12)
3
: 0
(22,22,25)

     Vzápětí po sobotním duelu s marefskými sokolíky, nastoupil B-tým mužů hned v neděli k dalšímu dvojzápasu KP 2.třídy, a to proti týmu Hrušek. Jednalo se o přeložené zápasy z víkendu 4.9., kdy někteří hráči budou na turnaji v partnerské německé Grimmě.
    Sestava domácího družstva byla identická jako v sobotu, ovšem zápasy to byly naprosto odlišné. Hrušky disponují poměrně mladým kádrem se solidním výškovým průměrem, což bylo patrné jak v jejich útočné fázi, tak především v obraně.
Náš vstup do 1. zápasu byl vcelku nadějný, avšak šestibodové vedení v úvodu prvního setu jsme záhy prohospodařili a tento herní výpadek jsme již nedokázali zacelit.   0:1 pro Hrušky. Od 2. setu jsme zlepšili prakticky všechny činnosti a výsledný efekt se dostavil v podobě zisku 2. a 3. setu. O tom, že zdaleka ještě není vyhráno nás přesvědčila dramatická koncovka setu čtvrtého, která byla šťastnější pro Hrušky. No a v tie-breakové loterii jsme od začátku soupeře jen dotahovali, ovšem do vítězného konce nakonec set i zápas dotáhli hráči Hrušek.
       Po polední přestávce bylo otázkou, zda našemu týmu nebudou po sobotním dvojzápase a dopolední pětisetové bitvě chybět síly ve druhém utkání s Hruškami. Naštěstí tomu tak u většiny hráčů nebylo . Vítězství 3 : 0 se ovšem ani zdaleka nerodilo tak snadno, jak by se na první pohled mohlo zdát.
Všechny sety byly vzácně vyrovnané a o jejich zisku rozhodovala možná větší vůle po vítězství, možná trocha sportovního štěstí. Dramatický 3. set, který rozhodl zápas v náš prospěch, byl myslím hezkou tečkou za náročným herním víkendem, který muži absolvovali. Pochvalu zaslouží celý tým za především kolektivní výkon, který se opíral o kvalitní individuální výkony. Ovšem někteří hráči si v úvodních kolech nastavili výkonnostní laťku hodně vysoko a bude se jim jen těžko překonávat. Mám tím na mysli excelentní výkon Michala Němce ze sobotního zapasu proti týmu z Maref.  Jen tak dál Mydlo.
    Díky patří i  hrstce domácích fanoušků, kteří nás svými hlasivkami výrazně podpořili.
 
Sestava :  Procházka Libor, Reichman Michal,  Doupovec Radim, Němec Michal,  Roubal Miroslav, Černý Radek, Procházka Miroslav.