You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice A - Rosice /19.6.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice A - Rosice /19.6.2010/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---19.6.2010--- 33. a 34. kolo  
Bučovice A
 :
Rosice
 
 2 :
 3(20, 15, -24, -16, -10)
 3 : 2(-18, 21, 15, -24, 18)
      K poslednímu zápasu na domácí půdě jsme se tentokrát sešly v hojném počtu 10 ks – Lukačková P., Vítová K., Rešková M., Tomanová M., Pilátová M., Hermannová P. ml., Pavlíková H., Buriánková M., Kosová H., Kachlíková M. První dva sety jsme hladce vyhrály, k vítězství zbýval jen krůček v podobě jednoho vyhraného setu, takže v pohodě jsme nastupovaly do třetího setu, ale soupeřky se nechtěly vzdát poslední šance – začaly tvrdě podávat, zkušeně zalívat, v poli chytaly naše tvrdé smeče, takže třetí set skončil nejtěsnějším rozdílem pro Rosice. Nakonec se nám nepodařilo vyhrát ani pátý set.
Do druhého zápasu jsme nastoupily oslabeni o Monču, která odjela, jako správná tetička, přivítat svou neteřinku Emičku. V prvním setu se nám vůbec nedařilo, když už jsme míč po dlouhých výměnách položily míč na zem, tak jsme nedaly podání, takže výsledek tohoto „utrápeného“ setu byl odpovídající, samozřejmě pro soupeřky. Do druhého setu nastoupila odpočinutá Míša R. a hned tato posila byla znát. Ve druhém setu jsme dovolily soupeřkám 21 bodů, ale ve třetím už jen 15. Ve čtvrtém setu jsme bojovaly, ale soupeřky nás doslova „uzalívaly“ , střídaly ulívky těsně za blok nebo vymetaly pavučinky v zadním rohu.
V pátém setu jsme vedly dokonce o tři body, které jsme lehce ztratily špatným příjmem a nastal nelítostný boj, kdy jsme se postupně obě strany posunovaly a dotahovaly bod po bodu za mohutné divácké podpory chlapců z „B“, kamarádek a bývalé trenérky Vlasty Čížkové, až do našeho vítězství 20:18. Děkujeme za podporu!!!!!!!!!