You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Bučovice B - Útěchov /19.6.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice B - Útěchov /19.6.2010/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- muži"B" ---19.6.2010--- 29. a 30. kolo

Bučovice B
:
Útěchov
 
0 :
3 (-21,-20,-19)
1 : 3 (-22,23,-21,-20)
   S bezkonkurenčně nejlepším týmem celé soutěže jsme se utkali v posledním dvojzápase letošní sezóny. TJ Útěchov s jedinou porážkou suverénně vévodil naší tabulce. Rovněž po podzimní porážce na jeho půdě 0:3, 1:3 jsme věděli, že cílem sobotního klání bude hlavně dobře si zahrát, nezranit se a udělat si žízeň na pivo, aby se náhodou nestalo, že by se bečka nevypila (to určitě :-)). Tentokrát měl Libor k dispozici na naše poměry slušný kádr osmi hráčů. Co však chybělo, byl rozhodčí. Poměrně rychle jsme se ale domluvili, že to odehrajem bez něho, což nakonec nebyl, jak se ukázalo, žádný problém. Za celou dobu jsme řešili snad tři sporné míče, které jsme si diplomatickou cestou tak nějak přiřkli sobě, Útěchovští ani nijak neprotestovali. K samotnému průběhu provního utkání se dát říct, že jsme odehráli slušný mač, kdy během jednotlivých setů jsme se se soupeřem střídali ve vedení. Bohužel nám ale nevyšla ani jedna koncovka, takže výsledkem byl zisk prvního zápasu v poměru 0:3 pro hosty. Aspoň jsme ještě stihli zafandit našim holkám, ale bohužel jsme jim moc štěstí nepřinesli.
    Do druhého zápasu jsme vstoupili odhodlaně. Ačkoliv jsme ztratili první set, jak jinak, než v koncovce, dokázali jsme se do druhého setu vzchopit a zabojovat. Tentokrát jsme Útěchov přehráli a set urvali pro sebe. Další dva sety jsme pak znovu těsně prohráli, a tak vítězem dvojutkání  se podle očekávání stali hosté. Vyhraný set a slušně odehraná obě utkání nás ale potěšila. Rychle jsme se pak přesunuli na vedlejší kurt, kde jsme holky znovu podpořily v tie-breakové bitvě, ve které dokázaly v nervydrásající koncovce Rosicicím vrátit porážku z dopoledního utkání. Příjemné odpoledne a večer jsme pak strávili na hrišti u bečky, kterou jsme porazili s přehledem.

Sestava (v zápasu):    Libor Procházka, Michal Němec, Radim Doupovec, Radek Černý, Honza Huliák, Roman Duraja, Michal Reichman, Tonda Supuka.