You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Pozořice - Bučovice B /13.6.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Pozořice - Bučovice B /13.6.2010/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"B" --- 13.6. 2010 --- 14. kolo
Pozořice
:
Bučovice B
 
 0:3 (-22, -23, -24)

   V neděli - 13.6. jsme se vydaly na poslední utkání do Pozořic.  Zdá se, že odložený zápas na 13. nám přinesl štěstí a to nejen ve výsledku, ale i ve zlepšeném počasí na tzv. ideální volejbalové. Ale abych třináctku nepřechválila. Pro některé hráčky toto číslo šťastné zrovna není, zvláště z důvodu včasného probouzení…. Nakonec se zadařilo a do Pozořic jsme  dorazily tak akorát v počtu  7.
   Z minulých zápasů jsme věděly, že tento soupeř nebude vůbec lehkou záležitostí. Ale známých tváří bylo jak šafránu a kádr družstva doplňovaly sice vysoké, ale mladé a ještě nesehrané hráčky. V úvodním setu byla naše výhra jednodušší, než jsme očekávaly. Sice šňůra  podání se soupeřkám podařila stáhnout, ale závěr setu byl náš. To samé následovalo i v setu druhém. Dokonce jsme vedly 17:7, ale jakmile se do hry zapojila lavička domácích fanoušků, nastoupila nervozita a stav se téměř vyrovnal. Svou bojovností, voláním na každý míč a bezchybným servisem jsme dosáhly posledního budu. Třetí set byl nejdramatičtější. Do poloviny byl stav vyrovnaný, ale náhle jsme začaly kazit příjem a nastaly zmatky. Stav na číselném ukazateli byl 23:19 pro domácí. Soupeřky nás tzv. uzalívaly. Zapojily jsme zbytek sil a bodíkem po bodíku za našeho hulákajícího (i bez Drahy) se povzbuzování dotahovaly. K vítězství celého zápasu dopomohl time a riskantní, ale razantní podání Míši Vránové.
   Naše výhra nás mile překvapila a rádi, snad 2. místo, zapijeme na sobotní bečce za přítomnosti dua „DODO“. Samozřejmě až po odfandění a zapsání posledních domácích utkání našich kamarádek a kamarádů.

Sestava: Hubíková D., Hoňková L., Vránová M., Kubíčková J., Sedlářová I., Hermannová P., Lukačková P.