You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Ivančice - Bučovice A /12.6.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Ivančice - Bučovice A /12.6.2010/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---12.6.2010--- 31. a 32. kolo
Ivančice :
Bučovice A
 
 1 :
 3(-15,27,-20,-22)
 1 : 3(26,-10,-14,-18)
   V sobotu v ranních hodinách jsme vyrazily do Ivančic. Cestou jsme se míjely s našimi chlapci z „ B „ , kteří také mířili na zápas. Ale raději měli jet s námi, protože přišli o zajímavou podívanou. Tím teď vůbec nemyslím hru. Jelikož slunce pálilo již od rána a teplota se pohybovala přes 30 stupňů , bylo nám p.rozhodčím Flíčkem povoleno hrát bez dresů, tedy jen v podprsenkách. (To víte, starší pán, asi se chtěl  pokochat). Ale nejen on. I místní kolemjdoucí se zastavovali a některý jedinec dokonce jezdil maskovaný v autě několikrát tam a zpět.
   Ale teď něco ke hře. V Ivančicích byla naše premiéra hry na 1 nahrávačku ( Draha stále zraněná, Hanka pracovně vytížená ). I když jsme se toho trochu obávaly, což se projevilo hlavně v 1. zápase naší nejistou hrou, musím nás pochválit, že jsme to zvládly. Opravdu to horko bylo nesnesitelné, proto hra byla spíše o tom, kdo více nakazí a daruje tak body soupeři.
I přesto , že z naší strany těch zbytečných chyb bylo dost, se nám podařilo 1.zápas vyhrát 3:1.
Přestávku mezi zápasy jsme trávily na pikniku v chládku pod stromem. Do 2.zápasu jsme nastupovaly oslabené o Míšu R., která byla nemocná a již si na hru netroufala. Raděj zůstala v chládku a dobře udělala. Protože když jsem psala, že ráno bylo horko, tak v poledne bylo nesnesitelné vedro. Proto jsme byly co chvíli u kýble s vodou a osvěžovaly se ( kýble nám připravil p.rozhodčí ). Komu to nestačilo, postříkal se hadicí. To už měli čumilové tuplem na co koukat. Ale zpět ke hře. Po prohraném 1.setu jsme ukázaly, že umíme bojovat a máme více sil než soupeřky. ( I když Pepina to horko nevydržela a musela střídat .)Vítězství 3:1 bylo opět naše.
   Totálně umořené z horka, ale s radostí z výhry jsme odjížděly domů.  Zde to celodenní vystavování se sluníčko dolehlo i na mě. A tak jsem si při psaní této zprávy občas odskočila pokecat se záchodovou mísou.

Sestava : Katka L., Tereza L., Marcela K., Míša R., Hanka P., Monika T., Petra H., Petra L.
               ( Mimochodem p.rozhodčí po 1. pískal zápas, ve kterém hrály 3 sestry)