You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice A - Vyškov /5.6.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice A - Vyškov /5.6.2010/

Email Tisk PDF
 krajský přebor --- ženy"A" ---5.6.2010--- 29. a 30. kolo
Bučovice A :
Vyškov
 
 0 :
 3(-21,-14,-16)
 1 : 3(-23,16,-25,-16)

   Po velmi deštivém týdnu, kdy bylo naše hřiště celé pod vodou , se v pátek ukázalo sluníčko. Kurty byly za pomocí kadetů opět v provozu. Nic tedy nebránilo tomu, přivítat  dnes velmi zkušené družstvo z Vyškova. A nyní končím s pozitivními zprávami. Ani veselé historky z natáčení nečekejte.
   Vyškovačky se do nás pustily s plnou vervou. Snažily jsme se s nimi držet krok, ale bohužel v 1.zápase se nám nepodařilo bojovat na tolik, abychom zvítězily. Prohrály jsme 0:3. Znavené z úporného vedra jsme po půl hod. pauze nastoupily do 2.zápasu. Naše řady však značně prořídly. Mačeta musela odejít do práce,tedy na Kaťák a Hanka K. se vytratila jako pára nad hrncem, i když si byla vědoma, že nás zůstane pouze 6 hráček. Nenechaly jsme se odradit a šly na to. První set jsme nešťastně prohrály 23:25. Ve 2.setu se nám dařilo držet si náskok, ale bohužel se při bloku zranila Draha ( zlomený ? malíček ). Nebylo za koho střídat a tak si musela ruku stáhnout a pokračovat dále.  I přesto všechno se nám podařilo vyhrát 25:16.  Draha statečně bojovala a Katka ( 2.nahrávačka ) se jí snažila pomoci s nahrávkou. Ve 3.setu byla znát únava i na soupeřkách, ale i tak se nám nepodařilo přivést hru do zdárného konce. Prohrály jsme 25:27. Poslední set byl z naší strany už téměř odevzdaný. Vyškov tedy celkově zvítězil 3:1.
   Draze držíme palce, ať zranění není vážné. Ale je jasné, že do konce sezóny si již nezahraje. Proto by měly některé hráčky zvážit svůj přístup k volejbalu, ať můžeme soutěž dohrát do konce. Je to přece týmová hra. Ne?
                                                                                                       Monika Tomanová


Sestava: Draha P., Katka L., Hanka P., Míša R., Monika T., Monika P., Mačeta a Hanka K.