You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" TJ Sokol Křenovice - TJ Sokol Bučovice /29.5.2010/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

TJ Sokol Křenovice - TJ Sokol Bučovice /29.5.2010/

Email Tisk PDF
 
krajský přebor --- ženy"A" ---29.5.2010--- 27. a 28. kolo
Křenovice
 :
Bučovice A
 
 2 :
 3(-21,21,-16,19,-12)
 3 : 1(9,18,-24,21)

   Dnes jsme v pravé poledne zavítaly do nedalekých Křenovic. Začátek zápasu byl na žádost soupeřek přesunut až na 13.hod. Tentokrát jsme odjížděly v hojné sestavě 9 hráček. A to přislíbila účast i Mačeta se psem, která se nakonec nedostavila. Zřejmě uvízla někde v zatáčce, jak je u nás zvykem. Posilněné buchtou, kterou napekla Monika P., jsme šly na to. Počasí nám hru moc neulehčovalo. Svítilo slunce a foukal nepříjemný vítr. Ale i soupeřky  od podzimu dost zlepšily svou hru, proto to nebyl lehký boj. A to nesmím zapomenout připomnět, že jim přispěchal na pomoc i místní pes. I přes to všechno se nám podařilo 1.set vyhrát. Ale soupeřky se jen tak nevzdávaly a srovnaly na 1:1. I 3.set byl náš, ale ve 4.měly protihráčky  opět navrch a vyrovnaly na 2:2. Poslední rozhodující set jsme nezačaly nejlépe. Prohrávaly jsme 8:4. Sice jsme náskok stáhly, ale stačilo pár zkažených podání a Křenovačky opět vedly 12:8. My jsme však ukázaly, že umíme bojovat. Proto, když Draha  vybírala míč v podobě ležícího střelce, Marcela neváhala a drala se nejkratší cestou , tedy přes Drahu, odehrát míč přes síť.  Draha i přes pokřik trenéra : „ Vstávej a hraj! „, nebyla schopna pohybu, protože na ní Marcela stále šlapala zelí.  I soupeřky byly zřejmě tak zaskočené naší dravostí, že se nám nakonec podařilo zvítězit 15:12. Marcela s Drahou tedy neprolily svou krev nadarmo ( pozn.odřená kolínka ).
   Do 2.zápasu trenér děda nechal nastoupit tři hráčky z lavečky. A tak družstvo nyní tvořily jen ml.hráčky a my krásné ( jak říká trenér ),  tedy Draha, Marcela a já jsme mohutně povzbuzovaly. Nic méně naše ječení moc nepomohlo a tak se stalo, že jsme prohrávaly 0:2. Do 3.setu jsme byly opět povolány a podařilo se nám jej vybojovat do zdárného konce. Ale tím naše nadšení skončilo.  Nedařilo se nám podání, příjem a tak soupeřky byly čím dál tím víc na koni.  Proto nakonec zaslouženě vyhrály 3:1.
   Sobotu jsme zakončily účastí na bečce, kterou pořádali kluci z béčka . Věcná: málo piva, málo klobásků, ale za to hodně srandy a zpěvu. Podtrženo sečteno, vydařená akce. Hoši dík a zase někdy kvičeró na ščávě.
                                                                                                                  
Sestava : Draha P., Katka L., Hanka K., Marcela K., Hanka P., Monika P., Monika T., Tereza L., Petra L.