You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" TURNAJ ŽEN - VYŠKOV - 10.DUBNA 2010

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

TURNAJ ŽEN - VYŠKOV - 10.DUBNA 2010

Email Tisk PDF
V sobotu 10.4. jsme rády zavítaly na turnaj do Vyškova, kde jsme měly možnost 14 dní před sezónou zahrát si proti svým soupeřkám. Sešly jsme se 4 družstva – Vyškov „A“, dorostenky ze Znojma /II. Liga/, v neúplné sestavě dorostenky Vyškov a Bučovice „A“.
Hned na úvod jsme „vyfasovaly“ své dlouholeté protihráčky z Vyškova. Holky byly v plné sestavě, po pilné zimní přípravě, takže s námi neměly velkou práci. Prohrály jsme zaslouženě 2:0, z naší strany to byla spíše jen obrana.
V dalším zápase s dorostenkami Vyškov /sešly se jen 3, doplnily je ženy z „A“/, jsme se daly dohromady, pár pěkných akcí bylo k vidění, ale na vítězství to bohužel opět nebylo.
Do třetího zápasu jsme si nedělaly velké naděje, neboť Znojmo porazilo Vyškov „A“ 2:0. Ale opak byl pravdou – hned na začátku prvního setu jsme výrazně vedly, náskok se nám nepodařilo udržet, ale set jsme dotáhly do vítězného konce. V druhém setu jsme stále vedly, až v koncovce jsme pár míčů zbytečně „prohospodařily“ a navíc jsme za rozhodujícího stavu přiznaly tečovaný míč do autu, a to možná rozhodlo, že jsme musely dát ještě jeden set navíc, který jsme nakonec přesvědčivě vyhrály.
V konečném součtu, protože dorostenky Vyškov nedohrály, jsme skončily na druhém místě.

Sestava: Lukačková K., Lukačková P., Kosová H., Pavlíková H., Petrželová D., Tomanová M., Kachlíková M.